Gjuha aktuale
I.Seferi

Mirë se vini te kompania I.Seferi

Ndërmarrja Prodhuese Tregtare  I. Seferi është një ndër ndërmarrjet më të njohura në lëminë e saj, një ndërmarrje me vizion modern dhe përparësi konkuruese demonstrative në fushën e prodhimit të betonit dhe elementeve të betonit. Të njohur në rajon por edhe më gjerë, ne jemi gjithmone të gatshëm për të pranuar zhvillimet dinamike dhe ndryshimet e domosdoshme. Profesionalizmi, kualiteti, modestia në biznes me të cilat ne punojmë janë ato që do të hasni që në fillim tek ne.

Beton i gatshëm

Ndërmarrja prodhuese tregtare I.Seferi përveç prodhimit të betonit të gatshëm, posedon edhe teknologjinë e kërkuar për transportimin e tij. Ndërmarrja posedon disa kamion transportues betoni për distanca të ndryshme duke ruajtur freskinë dhe cilësinë e betonit.

Produkte nga betoni

Mirë se vini në faqen e produkteve të ndërmarrjes tregtare prodhuese I.Seferi. Në këtë faqe ne ju kemi prezantuar prodhimet e fundit të cilat prodhohen në ndërmarrjen I.Seferi, kurse ju mund të zgjidhni rubrikën që dëshironi duke zgjedhur një artikull për të parë të gjithë artikujt tjerë të asaj kategorie

Shërbime ndërtimi

Falë zhvillimeve pozitive dhe avancimit të kompanisë tonë, tani ne ju ofrojmë edhe shërbime profesionale të të gjitha llojeve të ndërtimit të ulët dhe të lartë. I.Seferi tashmë ka ndërtuar një portofolio të pasur edhe me punime të kryera në këtë fushë

Prodhim, transport dhe hedhje e beotonit të gatshëm me pompa

Gurëthyesi

Kompania I.Seferi posedon edhe disa baza të gurëthyesve si dhe disa gurëthyes mobil. Falë teknologjisë së re që posedojmë, kemi arritur rezultate të shkëlqyeshme

Rërë dhe zhavorr

Kompania jonë ju ofron edhe produkte të zhavorrit të fraksioneve të ndryshme. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë detajeve për mundësi bashkëpunimi

Shtesa për beton

Tani ndërmarrja I.Seferi ju ofron edhe një numër të madh të aditivëve (shtesave) të betonit me prejardhje nga Gjermania, me kualitet dhe performanca të shkëlqyeshme

I. Seferi është një ndër ndërmarrjet më të njohura në lëminë e saj, një ndërmarrje me vizion modern dhe përparësi konkuruese demonstrative në fushën e prodhimit të betonit dhe elementeve të betonit.

Created by Grenxa